RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Проженемо і не згадаємо: в Україні стався гучний скандал з героєм Європейських ігор

Чемпіонка Європейських ігор велосипедистка Анна Соловей піддала критиці президента федерації велосипедного спорту України Олександра Башенко, який привітав з її золотою медаллю голови Київської міської федерації велосипедного спорту Сергія Мухомора.

На офіційній сторінці Федерації велосипедного спорту України з'явився вітальний пост: "Вітаємо голови Київської міської федерації велосипедного спорту Мухомора С.В. з золотом Європейських Ігор в Мінську Анни Соловей!".

Соловей розкритикувала даний пост в коментарях: "Дивуюсь вашій не компитентності та зневазі до спортсменів вашої ж федерації! Дуже хотілося би взнати, чому ви вітаєте незнайому мені людину, яку я ніколи не бачила, при цьому берете мою світлину і мій результат! Ця людина мені не відома, я навіть ніколи не бачила цю людину на власні очі! А саме цікаве те, що нічим, абсолютно нічим не допомагав мені цей чоловік в підготовці до змагань".

Слова Соловей розлютили Башенко, який не став приховувати своїх емоцій у відповідному коментарі: "Їздиш на моєму велосипеді, їздиш в моїй формі, на голові у тебе мій шолом, що ти ще хочеш, щоб я тебе возив? Я не Базин, запам'ятай принцеса. будеш робити роботу, приймемо тебе, будеш смердіти проженемо і не згадаємо як звали".

Соловей не стала мовчати і відповіла на образи: "Це не Ваша форма, не Ваш шолом, з Вашого тут тільки велосипед який не витримав і року. Я і так роблю свою роботу, і Вам не дозволю ноги об себе витирати! Ви мене не брали , щоб погрожувати вигнати! Аж надто багато на себе берете! і ніколи не порівнюйте себе з Базін, Вам далеко буде! Без спортсменів федерація ніякої цінності не має, тому поважайте їх хоча б трохи, і не потрібно мене лякати! Своїх робітників і секретарок називайте принцесами!"

У відповідь на це Башенко пригрозив оштрафувати спортсменку: "Буде реакція. На спортсменку Соловей за вонідлово в соціальних мережах буде накладено штраф".

Поведінка Башенко не залишилося непоміченим користувачами мережі, які написали на його адресу чимало гнівних коментарів: "Башенко, слухай, велосипедний принц, на голову свою штраф тиражі", "Башенко, яке ти бидло. До іншої людини твого віку звернувся б на Ви, але твоя поведінка змушує писати "ти", "Башенко як був недолугим півнем, так і залишився", "і це бидло спонсорується державою з наших з вами податків! А буде якась реакція на писанину цього федерастів? Читаю і волосся дибки стає, що воно дозволяє собі :( "," Башенко тупий лось, це не твої бабки, а гроші платників податків! Як взагалі таке бидло, як ти ,? То може очолювати? "," Башенко здається, ви забули, що працюєте на гроші платників податків "," Башенко і це пише то пуйло, що навіть з вінниці скізділ жилетку у волонтерів, а потім їх обосрал як зміг "," Чому цього мудаку просто ноги не зламають? ну і лайно "," Башенко ти гамно тупе. позорище федерації, спорту та України. ти як розмовляєш з людьми, а особливо з дівчиною? тебе з ринку зялі, принц, або зі смітника? ".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Україна увійшла в трійку найкращих країн на Європейських іграх.