RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Дружина екс-капітана "Динамо" феєрично взяла участь у всесвітньому флешмобі: відео

Ірина Морозюк, дружина колишнього капітана "Динамо" Миколи Морозюка, взяла участь в гучному флешмобі "Bottle Cap Challenge", в якому відомі і не дуже люди відкривають пляшку ударом ноги. Ірина змінила підхід до челленджу, відкривши пляшку грудьми.

Відео Морозюк виклала в своєму Instagram.

Вчинок Ірини привів в захоплення її передплатників.

"Найкраща", "Найкраще що можна було придумати", "Це просто імбово. Хлопці, Оскара їй .... терміново", "Це вищий пілотаж", "Питань нема. У Вас кращий челендж", "Чомусь я знав що так і буде"," Коперфільд відпочиває","о це найкращий челендж","Молодець))","Пушка ракета","Клас!","ця жінка творить дива","Дика Ірина","классссс", "красуня", - пишуть користувачі мережі.

31-річний Морозюк є вихованцем "Динамо". У січні цього року він перейшов в "Різеспор" на правах оренди. У складі турецького клубу він провів 14 матчів, в яких відзначився однією результативною передачею. Також Морозюк виступав за "Дніпро", "Оболонь", "Кривбас" і донецький "Металург". За збірну України зіграв 13 матчів і забив один гол. Дворазовий чемпіон України, триразовий володар Суперкубка України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що дружини колишніх гравців "Динамо" просто приголомшили мережу сексуальним танцем в купальниках.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол