RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ломаченко оцінив свої шанси в гіпотетичному поєдинку з кривдником Кличко

Чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко висловив думку, що у нього не було б шансів на перемогу в гіпотетичному поєдинку проти екс-чемпіона світу в суперважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі.

Про це Ломаченко розповів в інтерв'ю YouTube-каналі William Hill.

"Думаю, я б протримався проти нього п'ять-шість раундів. Я б швидко кружляв навколо нього і ухилявся б від ударів. Але після 5-6 раунду я б втомився і зупинився. У цей момент він би в мене потрапив", - сказав Ломаченко.

31-річний Ломаченко в даний момент є чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі. 31 серпня українець проведе чемпіонський бій за вакантний пояс за версією IBF з британцем Люком Кемпбеллом. На даний момент Ломаченко провів 14 боїв в професійному боксі, здобув 13 перемог і зазнав однієї поразки. На рахунку 31-річного Кемпбелла 20 перемог при двох поразках.

30-річний Ф'юрі є непереможним боксером, який провів 29 боїв, здобув 28 перемог при одній нічиїй. Раніше він був чемпіоном світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO. Головним успіхом у кар'єрі британця є перемога в бою з легендарним українським боксером Володимиром Кличком. У листопаді 2015 році Ф'юрі здобув перемогу над українцем одноголосним рішенням суддів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Ломаченко і Усик придумали новий вид спорту.