RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Шахтар - Динамо: прогноз експертів на матч за Суперкубок України

28 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо". Прогнозами на результат матчу поділилися провідні українські футбольні експерти.

ШАХТАР - ДИНАМО: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що у "Динамо" мало шансів поборотися з "Шахтарем" в чемпіонаті України, але в матчі за Суперкубок кияни можуть домогтися перемоги.

"У "Динамо" не все гладко було в контрольних поєдинках. Втім, сподобалися новачки Кадір і Караваєв. З іншого боку, за динамівців не зіграють лідери Циганков і Соль. У "Шахтаря" одна дуже велика зміна - це Луїш Каштру. Невідомо, як команда буде грати під керівництвом нового тренера в перших матчах. На довгій дистанції, я впевнений, у "Шахтаря" будуть великі шанси в порівнянні з "Динамо". Однак на один матч можуть зібратися всі", - наводить слова Скічко "Рейтинг Букмекерів".

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик висловив думку, що основний час матчу завершиться внічию. Таким чином, володар Суперкубка визначиться в серії пенальті.

"Я впевнений, що поєдинок за Суперкубок України буде дуже цікавим і насиченим. Я схиляюся до того, що цей поєдинок завершиться нічиєю і все вирішиться в серії пенальті. Так що чекаємо матч за Суперкубок України і дуже яскраву гру", - сказав Циганик в інтерв'ю "Рейтингу Букмекерів".

Колишній головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо сподівається, що матч за Суперкубок не буде затьмарений неякісним суддівством.

"Суперкубок відніме сили у "Шахтаря" і "Динамо", тому що обидві команди будуть битися за трофей і будуть хотіти його виграти. Мені здається, в будь-якому випадку, і Каштру і Хацкевич виставлять на гру найсильніші склади, тому що на кону трофей нового сезону. Найголовніше, щоб матч не був затьмарений некомпетентними рішеннями суддівської бригади, тому що ніхто нікому поступатися не буде. Упевнений, матч буде цікавим", - заявив Сабо в інтерв'ю Zbirna.

Відомий футбольний менеджер і агент В'ячеслав Заховайло вважає, що матч між "Шахтарем" і "Динамо" буде досить закритим і без великої кількості гольових моментів.

"Думаю, що в матчі з "Шахтарем" за Суперкубок України "Динамо" ще не буде в оптимальній формі. В принципі, те саме можу сказати і про "гірників". Думаю, що "Динамо" буде краще готово до Суперкубку, ніж "Шахтар". у будь-якому випадку команда Хацкевича дасть бій. Не чекаю від цієї зустрічі феєрії і багато гольових ситуацій. Прогнозую, що в основний час динамівці не програють", - наводить слова Заховайло "Рейтинг Букмекерів".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що матч "Шахтар" - "Динамо" обслуговуватиме скандальний арбітр з Дніпра.