RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Мільйони доларів: названа можлива сума гонорару українського боксера в чемпіонському бою

Український боксер Сергій Дерев'янченко може провести бій за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF з казахстанцем Геннадієм Головкіним.

Про це повідомляє ESPN.

За даними джерела, IBF вже санкціонувала проведення даного поєдинку. Втім, тепер команди боксерів повинні домовитися між собою. Дерев'янченко за бій з Головкіним хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.

Спочатку Дерев'янченко повинен був провести бій з чемпіоном світу за версією IBF Саулем Альваресом, але мексиканець відмовився битися з українцем. За це Альварес був позбавлений чемпіонського пояса.

33-річний Дерев'янченко на професійному рингу бився 13 разів, домігся 12 перемог (10 - нокаутом) і один раз зазнав поразки. У 2018 року українець бився за титул чемпіона світу за версією IBF з американцем Деніелом Джейкобсом, але програв роздільним рішенням суддів.

37-річний Головін провів 41 бій, здобув 39 перемог (35 - нокаутом), зазнав однієї поразки і одного разу завершив поєдинок внічию. Раніше він ставав чемпіоном світу за версіями WBA, IBF, WBC, IBO і The Ring.