RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Ліга Європи: український клуб сенсаційно вистояв в битві з голландським грандом - відеоогляд

У першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Маріуполь" зіграв внічию з голландським "АЗ Алкмар" з рахунком 0:0. Матч-відповідь відбудеться 15 серпня.

Гості з перших хвилин заволоділи ініціативою і почали загрожувати воротам українського клубу. В середині першого тайму лише блискуча реакція голкіпера азовців Худжамова врятувала команду від голу після удару Ідріссі з 17 метрів.

У 2-му таймі Аувеян з семи метрів повинен був відкривати рахунок, але незбагненним чином пробив вище воріт. На середині тайму він же потужно пробив здалеку, Худжамов встиг зреагувати і м'яч від його рук потрапив в поперечину. Кілька разів дуже небезпечно бив Стенгс, але воротар "Маріуполя" діяв вище всяких похвал і врятував нічию для своєї команди.

"Маріуполь" Україна - "АЗ Алкмар" Нідерланди - 0:0

"Маріуполь": Худжамов, Полегенько, Биков, Чоботенко, Чурко, Мишнєв, Тищенко (Кирюханцев, 86), Чех (Танковскій, 63), Вакула, Федорчук, Горбунов (Дава, 76).

"АЗ Алкмар": Бізот, Вюйтенс (Класі, 73), Влар, Свенссон (Сугавара, 80), Аувеян, Стенгс, Копмейнерс, Ідрісса, Мідтше (Гудмундссон, 86), Вейндал, Боада.

Попередження: Свенссон (25), Чех (26), Боада (59).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ