RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

"Баварія" не могла перемогти на старті Бундесліги: відеоогляд

У матчі 1-го туру чемпіонату Німеччини "Баварія" не зуміла обіграти "Герту". Поєдинок відбувся в Мюнхені на стадіоні "Альянц-Арена".

Рахунок був відкритий в середині першого тайму. Відзначився Левандовскі, який в падінні замкнув простріл Гнабрі з флангу. Втім, незабаром гості зуміли відігратися. Лукебаккіо потужно пробив здалеку, м'яч влучив у захисника "Баварії" Зюле і рикошетом влетів у ворота. А ще через дві хвилини "Герта" була вже попереду. Захисники господарів допустили грубу помилку, Груйіч вийшов один на один і розібрався з Нойером.

На 59-й хвилині у ворота "Герти" за допомогою системи відеоассістента був призначений пенальті, який реалізував Левандовскі, оформивши дубль. Надалі "Баварія" намагалася вирвати перемогу, але рахунок не змінився.

У 2-му турі "Баварія" на виїзді зіграє з "Шальке". Матч відбудеться 24 серпня.

"Баварія" - "Герта" - 2:2 (1:2)

Голи: Левандовскі (24, 59, з пенальті) - Лукебакіо (36), Груйіч (38)

"Баварія": Нойєр, Кімміх, Зюле, Павар, Алаба, Мюллер (Саншеш, 85), Алькантара, Толіссо, Гнабрі (Девіс, 87), Левандовскі, Коман.

"Герта": Ярстейн, Клюнтер, Штарк, Карім Рекік, Леккі, Груйіч, Даріда, Міттельштедт, Дуда (Шелбред, 78), Лукебакіо (Зельке, 68), Ібішевіч (Ессвайн, 63).

Попередження: Даріда (17), Груйіч (58), Мюллер (71), Павар (75), Левандовскі (76), Міттельштедт (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: Баварія