RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Шахтар" здобув четверту перемогу поспіль в чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 4-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" на виїзді обіграв "Львів".

Початок матчу видався досить спокійним, "Шахтар" володів ініціативою, але практично не створював моментів. Але з середини тайму "гірники" серйозно взялися за справу і оборона "Львова" стала тріщати по швах. На 28-й хвилині рахунок міг відкрити Мораес, але форвард з 10 метрів пробив у штангу. Втім, через три хвилини м'яч все-таки влетів у ворота львів'ян. Після навісу з кутового Матвієнко скинув м'яч на дальню штангу і Дентіньо з близької відстані переправив його у ворота. Через кілька хвилин Ісмаїлі увірвався в штрафний, вивів Марлоса на порожні ворота і хавбек "Шахтаря" не схибив.

У 2-му таймі "Шахтар" продовжував домінувати і отримав право на пенальті. З першої спроби Патрік пробив точно в нижній кут, але арбітр змусив перебити. З другого разу бразилець не зумів переграти Сарнавського. Також суддя міг призначити пенальті у ворота "Шахтаря" за фол Антоніо на гравці "Львова", але його свисток промовчав.

Затьмарили матч травми гравців "Шахтаря" Дентіньо і Піхальонка. Найближчим часом їх чекає медобстеження.

"Шахтар" здобув чотири перемоги в чотирьох матчах і продовжує лідирувати в чемпіонаті України. У п'ятому турі "гірники" вдома зіграють з "Маріуполем". Матч відбудеться 25 серпня.

"Львів" - "Шахтар" - 0:2 (0:2)

Голи: Дентіньо (31), Марлос (37)

"Львів": Сарнавський, Квасний, Братков, Приймак, Гончар, Мартан, Рафаел Сабіно (Зубков, 79), Педро Вітор, Борзенко, Рожеріо Шина (Богунов, 75), Ренан Абнер (Пернамбуко, 46).

"Шахтар": П'ятов, Матвієнко, Ісмаїлі, Кривцов, Степаненко, Алан Патрік (Пихальонок, 64; Додо, 74), Болбат, Марлос, Соломон, Дентіньо (Маркос Антоніо, 53), Мораес.

Попередження: Матвієнко (23), Мартан (39), Гончар (47), Степаненко (59), Рафаел Сабіно (67), Маркос Антоніо (88).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм