RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Ліга Європи: "Зоря" зазнала фіаско в Барселоні

У першому матчі плей-офф раунду Ліги Європи луганська "Зоря" програла іспанському "Еспаньолу". Поєдинок відбувся в Барселоні на стадіоні "Корнелья-Ель Прат".

У першому таймі перевага була у луганчан, що і призвело до забитого м'яча. Громов прострілив з флангу, Кабаєв п'ятою скинув м'яч на лінії штрафного і Кочергін точно пробив у нижній кут.

На другу половину зустрічі господарі вийшли максимально зарядженими. Вже на 51-й хвилині каталонці могли зрівняти рахунок, але У Лей після подачі з кутового головою пробив у поперечину. Ще через кілька хвилин Пуадо навісив з флангу, м'яч зачепив ногу захисника і полетів на дальню штангу, звідки Феррейра з близької відстані відправив його у ворота. На 74-й хвилині у ворота "Зорі" був призначений пенальті за потрапляння м'яча в руку Михайличенко. До "точки" підійшов Гранеро, але його удар відбив Шевченко.

Втім, ця невдача не збентежила господарів. Дардер класним пасом знайшов Хаві Лопеса в штрафному "Зорі" і іспанець з близької відстані переграв Шевченка. Практично відразу ж У Лей вивів на удар Варгаса, який з 10 метрів пробив точно у верхній кут. У кінцівці У Лей міг відзначитися сам, але не зумів завдати вирішального удару з вигідної позиції.

Матч-відповідь відбудеться в Запоріжжі 29 серпня.

ЕСПАНЬОЛ Іспанія - ЗОРЯ Луганськ, Україна - 3:1 (0:1)

Голи: Феррейра (57), Хаві Лопес (79), Варгас (81) - Кочергін (37)

"Еспаньол": Дієго Лопес, Дідак Віла (Санчес, 46), Льюїс Лопес, Хаві Лопес, Калера, Дардер, Ітурраспе (Рока, 20), У Лей, Гранеро, Пуадо (Варгас, 71), Феррейра.

"Зоря": Шевченко, Михайличенко, Абу-Ханна (Білий, 79), Тимчик, Громов, Кочергін, Луньов (Юрченко, 64), Ледньов, Кабан, Іванисеня, Чеберко.

Попередження: Феррейра (21), Абу-Ханна (24), Громов (45).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ