RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

"Десна" сенсаційно розгромила бронзового призера чемпіонату України: відеоогляд

У матчі 5-го туру чемпіонату України "Олександрія" на своєму полі несподівано програла чернігівській "Десні" з рахунком 0:3.

На початку матчу господарі мали територіальну перевагу, але без небезпечних моментів. Втім, до середини тайму гра вирівнялася. На початку другої половини зустрічі Дегтярьов ударом головою пробив у поперечину воріт "Олександрії". Через кілька секунд після цього Мірошниченко збив у своєму штрафному Артема Фаворова, заробив пенальті у свої ворота, а також отримав другу жовту картку і був видалений. Дмитро Фаворов з "точки" був точний. Через кілька хвилин знову не пощастило Дегтярьову, на цей раз він потрапив в штангу. В середині тайму Дубра зробив грубу помилку у своїх воріт і Кузик забив другий гол. У кінцівці зустрічі рахунок до крупного довів Філіппов.

Завдяки перемозі "Десна" вийшла на друге місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши 10 очок. "Олександрія" з шістьма очками перебуває на сьомій позиції.

Варто відзначити, що в минулому сезоні "Олександрія" стала бронзовим призером чемпіонату України, а "Десна" фінішувала на дев'ятій позиції.

"Олександрія" - "Десна" - 0:3 (0:0)

Голи: Фаворов, (50, з пенальті), Кузик (69), Філіппов (90)

"Олександрія": Паньків, Дубра, Шендрик, Мірошниченко, Третьяков, Лучкевич (Стецков, 79), Гречишкін, Протасов (Бухав, 52), Банада, Сітало, Безбородько (шастати, 56).

"Десна": Паст, Фаворов, Імереков, Гітченко, Мостовий, Кузик, Огиря, Калитвинцев, Фаворов, Богданов (Домбровський, 80), Дегтярьов (Філіппов, 68).

Попередження: Мірошниченко (16), Лучкевич (31), Фаворов (33), Банада (42), Богданов (45).

Вилучення: Мірошниченко (48).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Олександрія" виграла топ-матч туру в чемпіонаті України.