RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Усик відмовився від бою з російським боксером: названа причина

Український боксер Олександр Усик заявив, що він не буде битися з росіянином Андрієм Федосовим через можливий політичний підтекст навколо поєдинку.

Про це українець заявив у відеозверненні в своєму Instagram.

"Була інформація, що суперником стане Андрій Федосов. Ні. Федосов Не буде моїм суперником. Чому? Ми говорили ще перед цим, що опонентом буде Олександр Повєткін. Я говорив, що я не хочу боксувати з цими хлопцями, тому що це обов'язково переведуть в політичну площину і будуть обзивати один одного грубими словами. Це мене не влаштовує, це мені не потрібно.

Тому я відмовився і від того, і від того поєдинку. Тому що я не хочу цього бруду. Я нормально ставлюся до цих хлопців, до їхніх сімей. Не потрібно робити з цього ніякого хайпа, мовляв, Усик відмовився боксувати з російським, який він красень ... Ніякої не красень, просто не хочу цього, вибачте, г*вна, яке буде литися з обох сторін", - сказав Усик.

Нагадаємо, що Усик дебютує в суперважкій вазі 12 жовтня на "Вінтраст Арені" в Чикаго, але його ім'я його суперника поки залишається невідомим. Спочатку очікувалося, що Усик проведе бій з камерунцем Карлосом Такамом, але поєдинок може зірватися, так як Такам підписав контракт з новим промоутером.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Усик жорстко принизив росіянина за слова про Україну.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Бокс
Теги: Усик, бокс