RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

"Шахтар" здобув яскраву перемогу в донбаському дербі: відеоогляд

У матчі 5-го туру чемпіонату України донецький "Шахтар" розгромив "Маріуполь" з рахунком 5:1.

"Шахтар" потужно розпочав зустріч і нокаутував суперника вже на самому початку. Спочатку Тете з пасу Тайсона відкрив рахунок. Через кілька хвилин Тете оформив дубль. М'яч після його удару влучив у ногу супернику і влетів у ворота. Ще через хвилину Мораес замкнув простріл Тайсона. Забивши три голи за 12 хвилин "Шахтар" трохи заспокоївся, але з другої половини тайму знову підвищив темп і створив кілька небезпечних моментів, але маріупольців виручив воротар.

На 62-й хвилині четвертий гол у ворота гостей забив Тайсон, який реалізував пенальті, призначений за фол на Мораесі. На 78-й хвилині "Маріуполю" вдалося скоротити розрив у рахунку завдяки голу Вакули за допомогою рикошету. Але останнє слово залишилося за "Шахтарем". Антоніо обіграв воротаря і завів м'яч в порожні ворота.

"Шахтар" здобув п'яту перемогу в п'яти матчах і впевнено лідирує в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У 6-му турі "гірники" на виїзді зіграють з "Олімпіком". Матч відбудеться 1 вересня.

"Шахтар" - "Маріуполь" - 5:1 (3:0)

Голи: Тете (8, 11), Мораес (12), Тайсон (62, з пенальті), Антоніо (83) - Вакула (78)

"Шахтар": П'ятов, Додо, Хочолава, Ісмаїлі, Матвієнко (Бондар, 46), Марлос (Дентіньо, 65), Степаненко (Маркос Антоніо, 46), Тете, Коваленко, Тайсон, Мораес.

"Маріуполь": Гальчук, Чоботенко (Петерман, 59), Яворський, Биков, Дава, Тищенко, Мишнєв, Путря (Байдал, 71), Федорчук, Вакула, Полегенько.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм