RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Арсенал" і "Тоттенгем" влаштували феєрію в Лондоні: відеоогляд

У матчі 4-го туру чемпіонату Англії "Арсенал" і "Тоттенгем" зіграли внічию з рахунком 2:2. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Емірейтс".

Рахунок був відкритий на 10-й хвилині. Ламела увірвався в штрафний і завдав не сильний удар, але Лено не зміг зафіксувати м'яч і першим на добиванні виявився Еріксен. В кінці першого тайму Сон Хин Мін заробив пенальті, який чітко реалізував Кейн. Перед свистком на перерву Ляказетт увірвався в штрафний і потужним ударом в ближній кут скоротив розрив в рахунку.

На 59-й хвилині Кейн міг збільшити перевагу "шпор", але з гострого кута пробив у штангу. На 70-й хвилині рахунок зрівняв Обамеянг, який замкнув передачу Гендузі. Надалі обидві команди прагнули забити переможний гол, але рахунок залишився незмінним.

"Арсенал" займає п'яте місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги, "Тоттенгем" знаходиться на дев'ятій позиції.

"Арсенал" - "Тоттенгем" - 2:2 (1:2)

Голи: Ляказетт (45), Обамеянг (71) - Еріксен (10), Кейн, (40, з пенальті)

"Арсенал": Лено, Колашинаць, Папастатопулос, Давид Луїз, Мейтленд-Найлз, Торрейра (Себальос, 63), Гендузі, Джака, Пепе, Ляказетт (Мхітарян, 67), Обамеянг.

"Тоттенгем": Льоріс, Роуз, Алдервейрелд, Санчес, Вертонген, Еріксен, Уінкс, Сіссоко, Ламела (Аллі, 60), Сон Хин Мін, Кейн.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ