RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Англія здобула перемогу в матчі-трилері у відборі на Євро-2020: відеоогляд

Збірна Англії в матчі відбіркового турніру Євро-2020 обіграла команду Косово з хокейним рахунком 5:3.

Гості відкрили рахунок вже на 34-й секунді. Після грубої помилки Кіна сам на сам вийшов Беріша і впевнено переграв кіпера англійців. Англія відігралася досить швидко, на 8-й хвилині Стерлінг замкнув передачу Кіна. Через деякий час Кейн увірвався в штрафний і ударом з гострого кута вивів господарів вперед. На 38-й хвилині захисник гостей Войвода в простій ситуації відправив м'яч у сітку власних воріт. У кінцівці 1-го тайму Санчо оформив дубль і довів рахунок до розгромного.

На початку другого тайму знову грубо помилилася оборона англійців і Беріша скоротив розрив в рахунку. Через кілька хвилин у ворота англійців був призначений пенальті, який реалізував Мурікі. Незабаром арбітр призначив пенальті у ворота Косово, але Кейн не зміг переграти голкіпера суперника ударом з 11-метрової позначки. Більше голів глядачі не побачили і англійці здобули чергову перемогу.

Англія продовжує впевнено лідирувати в групі А, набравши максимальні 12 очок в чотирьох матчах. Наступний матч англійці проведуть 11 жовтня на виїзді з Чехією. Косово займає третє місце, маючи в активі вісім очок. Косовари 14 жовтня на своєму полі зустрінуться з Чорногорією.

Англія - Косово - 5:3 (5:1)

Голи: Стерлінг (8), Кейн (19), Войвода (38, автогол), Санчо (44), Санчо (45) - Беріша (1, 49), Мурікі (53, з пенальті)

Англія: Пікфорд, Александер-Арнолд, Магуайр, Кін, Чілуелл, Райс, Хендерсон, Санчо (Решфорд, 85), Барклі (Маунт, 83), Стерлінг, Кейн.

Косово: Мурічі, Ррахмані, Войвода, Хадерджонай, Воца (Рашкай, 59), Беріша (Хасані, 85), Муслія (Пакярада, 46), Целіна, Халімі, Аліті, Мурікі.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ