RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Україна у феєричному матчі зіграла внічию з топ-збірною Африки: відеоогляд

Збірна України в товариському матчі зіграла внічию з командою Нігерії. Зустріч відбулася в Дніпрі на стадіоні "Дніпро-Арена".

Українці вкрай невдало розпочали матч. Вже на 4-й хвилині Арібо відкрив рахунок, замкнувши простріл Івобі. Через пару хвилин Осімхен бив з близької відстані, але збірну України врятував Лунін. В середині тайму голкіпер української збірної знову виручив команду після удару в упор Арібо, а через хвилину Осімхен головою пробив у поперечину після подачі з кутового. Через кілька хвилин за фол проти Калу в ворота нашої збірної був призначений пенальті, який реалізував Осімхен. Перед свистком на перерву зобов'язаний був забивати Циганков, але два його удари поспіль парирував Узохо.

На початку другого тайму арбітр міг по черзі призначити пенальті у ворота обох команд, але обійшовся без покарання. Українцям вдалося уникнути поразки в кінці матчу. Спочатку Зінченко увірвався в штрафний і ударом в ближній кут переграв Узохо. Через хвилину Марлос вивів Яремчука сам на сам, форвард пробив у воротаря, але м'яч відскочив в руку українця і від неї влетів у ворота. Арбітр порадився з асистентом і все-таки зарахував гол. У компенсований час перемогу Україні міг принести Коноплянка, але його удар зі стандарту парирував Узохо.

УКРАЇНА - НІГЕРІЯ - 2:2 (0:2)

Голи: Зінченко (78), Яремчук (80) - Арібо (4), Осімхен (34, з пенальті)

Україна: Лунін, Матвієнко, Соболь, Бурда, Зінченко, Караваєв, Малиновський (Шепелєв, 73), Коваленко (Буяльський, 67), Циганков (Коноплянка, 73), Ярмоленко (Марлос, 58), Мораес (Яремчук, 37).

Нігерія: Узохо, Коллінз, Айна, Трост-Еконг (Авазім, 87), Аджайє, Чуквуезе (Бонавентуре, 82), Етебо, Івобі (Есіто, 70), Арібо, Калу (Саймон, 73), Осімхен.

Попередження: Осімхен (84).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ