RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Роналду рятівник: як Португалія влаштувала розгром у важкому матчі

У матчі 6-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року збірна Португалії розгромила команду Литви з рахунком 5:1. Лідер португальців Кріштіану Роналду відзначився покером, забивши чотири голи.

Рахунок був відкритий на початку зустрічі. М'яч потрапив у руку захиснику Литви і арбітр призначив пенальті, який реалізував Роналду. В середині тайму господарям вдалося відновити рівновагу. Після подачі з кутового точно пробив головою Андрюшкявічюс. До перерви португальці могли вийти вперед, але ударам Фелікса і Карвалью не вистачило точності.

На 61-й хвилині Роналду завдав не сильний удар здалеку, але м'яч вдарився в плече воротаря і влетів в сітку. Через кілька хвилин Кріштіану забив третій гол, замкнувши навіс Бернарду Сілви. На 75-й хвилині Роналду оформив покер, знову замкнувши передачу Сілви. У компенсований час Карвалью довершив розгром гостей.

В даний момент Португалія займає друге місце в групі В, відстаючи від лідируючої України на п'ять очок. Втім, португальці мають гру в запасі. Наступний матч Португалія проведе 11 жовтня на своєму полі з Люксембургом.

Литва - Португалія - 1:5 (1:1)

Голи: Андрюшкявічюс (28) - Роналду (7, з пенальті, 61, 65, 76), Карвалью (90)

Литва: Шеткуса, Гірдвайніс, Андрюшкявічюс, Паленіс, Міколюнас, Шимкус, Воробйов, Вербіцкас (Казлаускас, 77), Сливка, Кукліс (Жулпа, 69), Лаукжяміс (Петравічюс, 66).

Португалія: Руй Патрісіу, Жоау Канселье, Діаш, Фонте, Геррейро, Вільям Карвалью, Бруну Фернандеш (Рафа Сілва, 56), Бернарду Сілва (Пицци, 89), Рубен Невеш, Жоау Фелікс, Роналду (Гедеш, 79).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше "Апостроф" повідомляв результати відбору Євро-2020 від 10 вересня.