RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

"Барселона" зазнала принизливої поразки в чемпіонаті: відео

"Барселона" зазнала вже другої поразки на старті чемпіонату Іспанії. У матчі 5-го туру першості країни каталонці на виїзді програли "Гранаді" з рахунком 0:2.

Говорити про незаслуженість цієї перемоги господарів зовсім не доводиться. "Гранада" впевнено зіграла в захисті, не представивши іменитому супернику жодної можливості для взяття своїх воріт, і ефектно використала свої шанси в атаці. Так, вже на 2-й хвилині Рамон Азіз вивів господарів вперед. Другий м'яч "Гранада" забила з пенальті. Альваро Вадільо впевнено реалізував 11-метровий удар, який був призначений за потрапляння м'яча в руку Артура Відаля.

ЧЕМПІОНАТ ІСПАНІЇ

5-й тур

ГРАНАДА - БАРСЕЛОНА - 2: 0

Голи: Азіз, 2, Вадільо, 65 (з пенальті).

Гранада: Сілва, Діас, Херман, Домінгуш, Нева, Азіз, Монторо, Еррера (Гоналон, 83), Пуертас, Мачис (Вадільо, 62), Солдадо (Фернандес, 58).

Барселона: тер Штеген, Семеду, Піке, Лангле, Фірпо (Фаті, 46), Ракитич (Відаль, 62), де Йонг, Роберто, Грізманн, Суарес, Перес (Мессі, 46).

Для "Барселони" ця поразка стала другою в сезоні. У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії вона займає 7-е місце, набравши 7 очок. "Гранада" тим часом вийшла на 1-е місце з 10 очками в активі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Інтер" обіграв "червоних дияволів" у міланському дербі.