RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Барселона" отримала смішний штраф за трансферні махінації

Федерація футболу Іспанії оштрафувала "Барселону" на 300 євро за махінації з трансфером французького нападника Антуана Грізманна.

Про повідомляє Mundo Deportivo.

Покарання накладено на каталонський клуб за проведення переговорів з футболістом без дозволу його колишнього клубу "Атлетіко". "Барселона" могла також отримати покарання у вигляді закриття трибун на одному з домашніх матчів, але дана міра стягнення не була застосована.

Втім, "Барселона" має намір подати апеляцію, незважаючи на стільки сміховинну для топ-клубу суму штрафу. У каталонському клубі взагалі не вважають себе винними в порушенні правил.

28-річний Грізманн перейшов в "Барселону" з "Атлетіко" в літне трансферное вікно. Каталонський клуб заплатив за гравця 120 мільйонів євро, які були прописані у нього в контракті в якості відступних. При цьому "Атлетіко" вимагав від каталонців ще 80 мільйонів євро, так як "Барселона" вела переговори з Грізманном в той момент, коли його відступні становили 200 мільйонів євро. Втім, пізніше мадридський клуб відмовився від претензій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що ФІФА звинуватили у фальсифікації через нагороду форварда "Барселони" Ліонеля Мессі.