RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Барселона" здобула яскраву перемогу над "Севільєю" в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

У матчі 8-го туру чемпіонату Іспанії "Барселона" на своєму полі розгромила "Севілью" з рахунком 4:0.

Гості активніше розпочали матч і форвард Люк де Йонг мав три відмінні нагоди відзначитися. Двічі йому завадив голкіпер каталонців, а в одному епізоді він з кількох метрів пробив головою в землю замість воріт.

Розплата наступила на 27-й хвилині. Луїс Суарес неймовірним ударом через себе відкрив рахунок. Через кілька хвилин Артуро Відаль замкнув простріл Артура. А на 35-й хвилині рахунок до крупного довів Усман Дембеле, який точно пробив після сольного проходу.

На початку другого тайму ще один момент упустив де Йонг, який пробив у стійку з вигідної позиції. На 78-й хвилині свій перший гол в сезоні забив Ліонель Мессі. Аргентинець майстерно виконав штрафний удар, не залишивши жодного шансу голкіперу.

Втім, кінцівка матчу явно зіпсувала настрій тренерам "Барселони". Спочатку захисник Рональд Араухо, який дебютував за основний склад в цьому матчі, отримав червону картку за фол останньої надії. А потім Дембеле щось сказав арбітру і також достроково відправився відпочивати.

Завдяки перемозі "Барселона" вийшла на друге місце в Прімері і відстає від лідируючого "Реала" на два очки.

"Барселона" - "Севілья" - 4:0 (3:0)

Голи: Суарес (27), Відаль (32), Дембеле (35), Мессі (78)

"Барселона": тер Штеген, Роберто, Тодібо (Араухо, 73), Семеду, Піке, Відаль (Ракітіч, 70), Артур (Бускетс, 65), де Йонг, Дембеле, Суарес, Мессі.

"Севілья": Вацлік, Каррісу, Дієго Карлос, Регілон, Навас, Банега, Фернандо, Окампос, Олівер Торрес (Жордан, 46), Ноліто (Мунір, 46), де Йонг (Ернандес, 65).

Попередження: Регілон (22), Каррісу (34), Семеду (39), Дембеле (53), Суарес (64), Піке (85), Бускетс (88), Банега (90).

Вилучення: Араухо (87), Дембеле (88).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ