RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Манчестер Сіті - Аталанта - 5:1 Відеоогляд

У матчі третього туру групового турніру Ліги чемпіонів англійський "Манчестер Сіті" розгромив італійську "Аталанту" з рахунком 5:1.

Рахунок в середині першого тайму відкрив український півзахисник Руслан Малиновський, який реалізував пенальті. Втім, англійці вийшли вперед ще до перерви завдяки дублю Серхіо Агуеро. У другому таймі Рахім Стерлінг відзначився хет-триком і довів рахунок до великого.

"Манчестер Сіті" лідирує в турнірній таблиці групи С, набравши дев'ять очок у трьох матчах. "Аталанта" посідає четверте місце в групі, не набравши жодного очка.

У 4-му турі "Манчестер Сіті" зіграє з "Аталантою" в гостях і може достроково гарантувати собі вихід в плей-офф. Матч відбудеться 6 листопада.

"Манчестер Сіті" - "Аталанта" - 5:1 (2:1)

Голи: Агуеро, 34, 38 (з пенальті), Стерлінг, 58, 64, 69 - Малиновський, 28 (з пенальті)

"Манчестер Сіті": Едерсон - Уокер, Фернандіньо, Родрі (Стоунз, 41), Менді (Канселу, 71) - Де Брюйне (Отаменді, 67), Гюндоган, Фоден - Марез, Агуеро, Стерлінг

"Аталанта": Голліні - Толой, Джімсіті, Мазьелло (Пашаліч, 46) - Кастань, Фрелер, Де Роон, Госенс - Малиновський - Ілічіч (Хатебур, 72), Гомес (Мюріель, 46)

Вилучення: Фоден, 83 (друга жовта картка)

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ