RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ліга Європи: "Динамо" не зуміло обіграти головного конкурента

У матчі 3-го туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" на своєму полі зіграло внічию з данським "Копенгагеном". Зустріч відбулася в Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".

Кияни вкрай невдало розпочали матч, пропустивши вже на 2-й хвилині після удару Сотіріу з близької відстані. В середині тайму гості могли збільшити розрив у рахунку, але Сантос двічі не зумів переграти Бущана.

На початку другого тайму рахунок зрівняв Шабанов, головою замкнувши подачу Циганкова зі стандарту. Надалі обидві команди намагалися атакувати, але рахунок не змінився.

ДИНАМО - КОПЕНГАГЕН: ВІДЕО ГОЛІВ

"Копенгаген" і "Динамо" ділять 1 місце в турнірній таблиці групи В, набравши по п'ять очок. У 4-му турі "Динамо" зіграє з "Копенгагеном" на виїзді. Матч відбудеться 7 листопада.

"Динамо" Київ Україна - "Копенгаген" Данія - 1:1 (0:1)

Голи: Шабанов (52) - Сотіріу (2)

"Динамо": Бущан, Миколенко, Кендзьора, Попов, Шабанов, де Пена (Гармаш, 80), Циганков, Шепелев, Сидорчук, Вербич, Бесєдін.

"Копенгаген": Йонссон, Бартолец, Нельссон, Ов'єдо, Папаяннопулос, Зека, Фішер (Томсен, 75), Стаге, Фальк (Варела, 87), Сотіріу, Сантос (Бендтнер, 89).

Попередження: Сидорчук (22), Вербич (46), Стейє (51), Кендзьора (55), Бартолец (59), Бесєдін (68).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ