RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Спорт

Новини

28 вересня

Всі новини

"Ліверпуль" здобув феєричну перемогу над "Тоттенгемом" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 10-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" обіграв "Тоттенгем Готспур" з рахунком 2:1. Зустріч відбулася в Ліверпулі на стадіоні "Енфілд".

Рахунок був відкритий на самому початку зустрічі. Сон увірвався в штрафний і завдав потужного удару в дальній кут. Аліссон відбив удар, але першим на м'ячі виявився Кейн, який відправив його в порожні ворота. Господарі деякий час приходили до тями, але потім притиснули суперника до воріт. Відмінні моменти мали Салах, Фірміно і ван Дейк, але голкіпер гостей зробив кілька вражаючих сейвів.

На початку другого тайму Сон вийшов один на один, обіграв воротаря, але влучив у поперечину. Через кілька хвилин "Ліверпуль" покарав суперника за марнотратство, відзначився Хендерсон. Перемогу червоним приніс Салах, який реалізував пенальті, призначений за фол Орье на Мане.

Після 10 турів "Ліверпуль" посідає перше місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Червоні" виграли 9 матчів з 10-ти і набрали 28 очок. "Тоттенхем" знаходиться на 11-й позиції в таблиці, маючи в активі 12 очок.

"Ліверпуль" - "Тоттенгем" - 2:1 (0:1)

Голи: Хендерсон (52), Салах, (75, з пенальті) - Кейн (1)

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнолд, ван Дейк, Ловрен, Робертсон, Вейналдум (Мілнер, 77), Фабіньо, Хендерсон, Мане, Фірміно, Салах (Гомес, 85).

"Тоттенгем": Гассаніга, Роуз, Санчес, Алдервейрелд, Орье (Лукас Моура, 84), Уінкс (Ндомбеле, 63), Аллі, Еріксен (Ло Чельсо, 88), Сіссоко, Сон Хин Мін, Кейн.

Попередження: Сіссоко (36), Роуз (37), Ловрен (50), Александер-Арнолд (64), Ндомбеле (72), Мілнер (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ