RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Десять голів: "Ліверпуль" і "Арсенал" влаштували гольову феєрію в Кубку Ліги

У матчі 1/8 фіналу Кубка англійської ліги "Ліверпуль" обіграв "Арсенал" в серії пенальті, зігравши з ним внічию в основний час з рахунком 5:5.

Рахунок був відкритий на початку зустрічі, після прострілу з флангу Мустафі зрізав м'яч у власні ворота. "Каноніри" деякий час приходили до тями, а потім видали ударний відрізок. Спочатку Торрейра добив м'яч у порожні ворота після сейва Келлехера, а потім Мартінеллі вивів "Арсенал" вперед. Незабаром Мартінеллі оформив дубль, збільшивши перевагу лондонців до двох м'ячів. У кінцівці першого тайму Елліотт заробив пенальті, який реалізував Мілнер, відродивши інтригу в матчі.

На початку другого таймі Мейтленд-Найлз скористався помилкою оборони "Ліверпуля" і забив четвертий гол. Незважаючи на настільки сильний удар, мерсисайдці не здалися і досить швидко зрівняли рахунок завдяки голам Окслейд-Чемберлена і Орігі. "Арсенал" незабаром знову вийшов вперед, відзначився Уіллок. Втім, лондонці не втримали перемогу, в компенсований час рахунок зрівняв Орігі.

У серії пенальті гравці "Ліверпуля" били точно, а от у "Арсеналу" свій шанс не реалізував Себальос.

Таким чином, "Ліверпуль" пробився до чвертьфіналу Кубка Ліги і 31 жовтня дізнається свого наступного суперника.

ЛІВЕРПУЛЬ - АРСЕНАЛ - 5:5 (2:3), по пенальті - 5:4

Голи: Мустафі (6, автогол), Мілнер (43, з пенальті), Окслейд-Чемберлен (58), Орігі (62, 90+4) - Торрейра (20), Мартінеллі (26, 36), Мейтленд-Найлз (54 ), Уіллок (71)

"Ліверпуль": Келлехер, Елліот, Гомес, ван дер Берг, Окслейд-Чемберлен (Чірівелья, 81), Вільямс, Лаллана, Мілнер, Кейта (Джонс, 55), орігамі, Брюстер.

"Арсенал": Мартінес, Мустафі, Бельерін, Холдинг, Мейтленд-Найлз, Торрейра (Себальос, 72), Уіллок, Мартінеллі, Озіл (Гендузі, 65), Колашинаць (Тірні, 83), Сака.

Попередження: Брюстер (24), Лаллана (44), Уіллок (64), Колашинаць (77), Сака (85).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ