RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Голлівуд відпочиває: Лондон побачив фантастичне видовище в Лізі чемпіонів

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів англійський "Челсі" і голландський "Аякс" зіграли внічию з рахунком 4:4. Зустріч відбулася в Лондоні на стадіоні "Стемфорд Брідж".

Вже на другій хвилині гості повели в рахунку завдяки автоголу форварда "Челсі" Абрахама. Втім, через пару хвилин рахунок вже був рівний, з пенальті відзначився Жоржиньо. В середині тайму "Аякс" знову вивів вперед Промес. Незабаром воротар Челсі "Аррісабалага відправив м'яч у власні ворота, оформивши другий автогол у матчі.

На початку другого тайму ван де Бек довів рахунок до великого і здавалося, що голландці відвезуть перемогу з Лондона. На 63-й хвилині другий гол у ворота голландців забив Аспілікуета, скоротивши розрив в рахунку. Незабаром після цього Блінд і Велтман протягом однієї хвилини заробили два вилучення і "Аякс" залишився вдев'ятьох. На 71-й хвилині Жоржиньо знову забив з пенальті, оформивши дубль. Спас лондонців від поразки Джеймс.

"Аякс", "Челсі" і "Валенсія" ділять перше місце в турнірній таблиці групи Н, набравши по сім очок. Аутсайдером групи є "Лілль", маючи в активі лише одне очко.

У 5-му турі "Аякс" на виїзді зіграє з "Ліллем". "Валенсія" вдома прийматиме "Челсі". Матчі відбудуться 27 листопада.

"Челсі" Англія - "Аякс" Нідерланди - 4:4 (1:3)

Голи: Жоржиньо (4, 71, обидва з пенальті), Джеймс (74), Аспілікуета (63) - Абрахам (2, автогол), Промес (20, Аррісабалага (35, автогол), ван де Бек (55)

"Челсі": Аррісабалага, Зума, Аспілікуета, Алонсо (Джеймс, 46), Томорі, Маунт (Хадсон-Одоі, 60), Жоржиньо, Пулішіч, Ковачич (Батшуайі, 87), Вілліан, Абрахам.

"Аякс": Онана, Блінд, Тальяфіко, Мазрауі, Мартінес, Нерес (Схюрс, 72), ван де Бек, Промес, Зіеш (Альварес, 72), Тадич, Велтман.

Попередження: Велтман (31), Блінд (33), Томорі (42), Аспілікуета (45), Промес (62).

Вилучення: Блінд (68), Велтман (69).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 3-му турі Ліги чемпіонів "Челсі" обіграв "Аякс" в Нідерландах.