RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Магія Львова: "Олександрія" завоювала архіважливе очко в Лізі Європи

У матчі 4-го туру групового турніру Ліги Європи "Олександрія" на своєму полі врятувала практично безнадійний матч з французьким "Сент-Етьєном"..

Гості почали активно, але поступово "Олександрія" перехопила ініціативу і Банада мав два непоганих моменти. В середині тайму Хазрі вийшов один на один і був збитий Паньківим. Потерпілий сам чітко виконав 11-метровий. У другому таймі перевагу французів збільшив Камара і здавалося, що гра зроблена.

Втім, український клуб не здався і зумів врятувати матч. Спочатку Безбородько з близької відстані переправив м'яч у ворота, а потім Задерака класним ударом з льоту зрівняв рахунок.

ОЛЕКСАНДРІЯ - СЕНТ-ЕТЬЄН: ВІДЕО ГОЛІВ

"Олександрія" та "Сент-Етьєн" ділять третє місце в турнірній таблиці групи I, набравши по три очки.

У 5-му турі "Олександрія" на своєму полі зіграє з "Вольфсбургом". "Сент-Етьєн" вдома прийматиме "Гент". Матчі відбудуться 28 листопада.

"Олександрія" Україна - "Сент-Етьєн" Франція - 2:2 (0:1)
Голи: Безбородько (84), Задерака (90+1) - Хазрі (23, з пенальті), Камара (73)

"Олександрія": Паньків, Пашаєв, Мірошниченко, Дубра, Бухав, Гречишкін, Банада, Третьяков (Стецков, 84), Ковалець, Шастал (Безбородько, 46), Лучкевич (Задерака, 78).

"Сент-Етьєн": Рюффье, Дебюші, Фофана, Колодзейчак, Перрен, Юссуф, Ахолу, Норден (Будебуз, 87), Буанга, Хазрі (Сілва, 72), Берич (Камара, 55).

Попередження: Паньків (23), Фофана (43), Юссуф (68).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм