RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Дешево, як з ринку у 90-х: в Росії висміяли форму збірної для Євро-2020

Вболівальники футбольної збірної Росії розкритикували нову форму національної збірної, яка випущена спеціально до фінальної стадії чемпіонату Європи 2020 року.

Футболка виконана в червоному кольорі, з швом на грудях і синьо-білими смужками на рукавах. Екіпірування виготовлено компанією Adidas.

"Майки сидять так, ніби адідас спеціально викликав некроманта, щоб підняти з могили Черкізон і закупитися там".

"Напред србіја".

"Роісся вперде!".

"Згоден, нудне і буденне де@@мо ... Ніякого креативу, чого-то новенького, що запам'ятовується".

"Виглядає дешево. Не креативно, не «простенько со смаком", а реально дешево, як з ринку в 90-х".

"Наче з аліекспресса замовили".

"Якось це позначення прапора на Рукави не органічно виглядає, таке враження, що спочатку зробили майку окремо, а потім згадали і пришили ці дві смужки".

"Кошмаріще. Як взагалі таке вдягнути не соромно? Дуже неохайно виглядає, а у Міранчука так взагалі, как-будто величезний кумачевий слюнявчик на грудях. Форма повинна підкреслювати атлетичні фігури спортсменів і виглядати стильно, а тут, навіть на спортсменах вона сидить так, ніби це команда, що бере участь в турнірі між селами, де-небудь під Саратовом, і то, в найкращому випадку".

"Яка форма? Так ніяка. Якщо не сказати ніяк. Крім того, що більшу частину матчу в цій ніякій формі бігати з сербським прапором на рукавах (за рідкісним винятком вздёрнуітих вгору рук)". Посередність, переплетена з абсурдом".

"Пропоную тоді і прізвища гравців перевернути, раз з прапором прокатали: дзюбіч, головіч, Ігнашевич, черичшіч, Саламовіч - збірна Сербії чудова!"

"Але чому, Б .... Ь, футболки висять від коміра, як штора в будинку культури 70-х ??! Як м'яті репліки якісь китайські з Черкізона, які як не гладь - наче чохол з сидіння"

"Рідкісне гівно".

"Схоже на фартух", "На Черкізоне в 90-х більш стильні майки продавалися", "Я її зліпила з того що було "))))", "На рідкість бездарно. Не треба йти до малярів, коли потрібен гінеколог", "Абсолютний відстій форма. Або зараз модно зробити говно і видавати за геніальний шедевр, який не зрозумілий бидломассам?", "що це за безглуздий, неаккуатний шов поперек грудей, чому тканини різні? А що за наліпки з гербом? Так кравчиня які труси сімейні всю життя шиє, і то краще зробила б!", - пишуть користувачі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Росії загрожує відсторонення від чемпіонату світу з футболу.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: