RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Фаворит Євро-2020 змінив головного тренера: деталі скандалу

Новим головним тренером збірної Іспанії призначений Луїс Енріке, змінивши на цій посаді Роберта Морено.

Про це повідомляє Sport.es.

"Нам важливо розповісти правду. Ми підтверджуємо повернення Луїса Енріке на пост головного тренера. 19 червня ми віддали збірну в руки Роберту Морено. Але, коли ми підписували з ним контракт, то було очевидно, що Енріке повернеться, якщо зможе. Тут не було ніякого обману", - сказав президент федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес.

Керівництво іспанської федерації футболу повідомило Морено про розставання з ним після закінчення останнього матчу відбіркового турніру чемпіонату Європа-2020 з Румунією (5:0). Дізнавшись про майбутню відставку Морено настільки засмутився, що не прийшов на післяматчеву прес-конференцію.

Морено очолив збірну Іспанії в червні, змінивши Луїса Енріке, який пішов у відставку через важку хворобу дочки, яка пізніше померла.

Журналіст Льюїс Лайнс, який написав книгу про Енріке, розкритикував тренера за рішення повернутися в збірну.

"Мене здивувало те, що Енріке не хоче працювати разом з Морено. Вони разом працювали в "Барселоні", з якої виграли всі турніри. Роберт був найважливішою частиною тих успіхів. Можливо, це просто напад егоїзму, так як нікому невідомому тренеру вдалося домогтися гарних результатів зі збірною. Енріке особисто сказав чолі федерації, що не хоче бачити Морено в збірній".

Збірна Іспанії успішно пройшла відбір Євро-2020 і потрапила в першу корзину при жеребкуванні фінального турніру, яка відбудеться 30 листопада.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Іспанія і Італія влаштували гольові феєрії в матчах відбору Євро-2020, які відбулися 18 листопада.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: