RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Колишній гравець "Динамо" розповів, чому не поїхав грати в Росію під час війни

Український захисник Євген Селін розповів, що в 2016 році у нього була пропозиція про перехід в самарські "Крила Советів", але він відмовився від переїзду в Росію.

Слова Селіна наводить "Футбол 24".

"Так, така пропозиція дійсно була. Чому відмовився? Я родом з Луганської області. У нас конфлікт з Росією - тому виключно через це не поїхав туди. Відверто про все сказав керівникам самарського клубу, вони начебто все зрозуміли. У мене в зараз така позиція, і на це є причини.

На початку війни люди йшли за покликом душі. Вони воювали за свою Україну, за свою землю, демонстрували, що наша країна - єдина і неподільна. Зараз, мабуть, це все переросло в політичну площину", - сказав Селін.

31-річний Селін є вихованцем алчевської "Сталі". В даний момент він виступає за кіпрський "Анортосіс". Раніше грав за "Металіст", "Ворсклу", київське "Динамо", грецькі "Платаніас" і "Астерас", а також угорський МТК. За збірну України зіграв 15 матчів.

Раніше "Апостроф" публікував слова захисника збірної України Едуарда Соболя про Ярослава Ракицького, який поїхав грати до Росії.