RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

"Динамо" програло божевільний матч в Лізі Європи

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги Європи київське "Динамо" на виїзді програло шведському "Мальме" з рахунком 3:4.

Динамівці невдало розпочали матч, пропустивши вже на другій хвилині. Втім, на 19-й хвилині кияни відновили рівновагу, відзначився Миколенко. В кінці першого тайму українців вперед вивів Циганков.

Невідомо, що сказав тренер "Мальме" своїм гравцям у перерві, але на другий тайм вони вийшли максимально зарядженими. Протягом декількох хвилин Розенберг і Ракипі вивели "Мальме" вперед. Після цього "Динамо" залишилося удесятьох, за дві жовті картки був вилучений Сидорчук. Незважаючи на це, український клуб зумів відігратися завдяки голу Вербича. Втім, чисельна перевага господарів позначилася в кінці матчу. Розенберг, який грав останній матч в кар'єрі, в компенсований час приніс шведам перемогу.

МАЛЬМЕ - ДИНАМО: ВІДЕО ГОЛІВ

Завдяки перемозі "Мальме" вийшов на друге місце в турнірній таблиці групи В, набравши вісім очок. "Динамо" з шістьма очками опустилося на третю позицію.

У заключному турі "Динамо" вдома зіграє з "Лугано", "Мальме" в гостях зустрінеться з "Копенгагеном". Матчі відбудуться 12 грудня.

МАЛЬМЕ Швеція - ДИНАМО Україна - 4:3 (1:2)
Голи: Бенгтссон (2), Розенберг (49, 90+5), Ракип (57) - Миколенко (19), Циганков (39), Вербич (77)

"Мальме": Далін, Бенгтссон, Ларссон (Молинс, 79), Нільсен, Сафарі, Інносент (Ракип, 46), Рікс, Траустасон, Баширу, Бергет, Розенберг.

"Динамо": Бущан, Шабанов, Кендзьора, Миколенко, Кадар, Шепелев (Шапаренко, 71), Сидорчук, Вербич (Караваєв, 82), Буяльський, Циганков, Бесєдін.

Попередження: Шепелев (20), Шабанов (23), Сидорчук (36), Ракип (67), Вербич (70), Баширу (76).

Вилучення: Сидорчук (65).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм