RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ліга чемпіонів: "Бенфіка" упустила надважливу перемогу на останніх секундах

У матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Бенфіка" упустила перемогу над "РБ Лейпциг", хоча вела з перевагою в два м'ячі.

Гості відкрили рахунок на 20-й хвилині, відзначився Піцци. В середині другого тайму перевагу португальського клубу збільшив Вінісіус. Однак, господарі зуміли уникнути поразки. На 90-й хвилині Форсберг скоротив розрив в рахунку, реалізувавши пенальті. Через кілька хвилин він же забив другий гол в ворота португальців і позбавив їх перемоги.

"РБ Лейпциг" з 10 очками лідирує в групі G. Для виходу в плей-офф німецькому клубу потрібно набрати ще одне очко. "Бенфіка" залишилася на четвертому місці і зобов'язана перемагати в 6-му турі.

У заключному турі "РБ Лейпциг" на виїзді зіграє з "Ліоном". "Бенфіка" вдома зустрінеться з "Зенітом". Матчі відбудуться 10 грудня.

"РБ Лейпциг" Німеччина - "Бенфіка" Португалія - 2:2 (0:1)
Голи: Форсберг (90, з пенальті, 90+6) - Піцци (20), Вінісіус (59)

"РБ Лейпциг": Гулачі (Мвого, 64), Клостерманн, Упамекано, Ампаду (Мукіеле, 56), Сараккі (Шик, 70), Демме, Лаймер, Форсберг, Забітцер, Нкунку, Вернер.

"Бенфіка": Влаходімос, Алмейда, Феррі, Рубен Діаш, Грімальдо, Таарабт, Серви (Жота, 90), Піцци (Кайо, 90), Габріел, Шикінью, Вінісіус (де Томас, 82).

Попередження: Таарабт (52), Рубен Діаш (89).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в 4-му турі Ліги чемпіонів "РБ Лейпциг" обіграв "Зеніт".