RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вболівайте за збірну України: Шевченко підвів підсумки і привітав фанатів з Новим роком

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко підвів підсумки 2018 роки для національної команди, а також привітав уболівальників з 2019 роком.

Слова Шевченка наводить офіційний сайт ФФУ.

"Це був дуже важливий рік для становлення збірної України. Наша з хлопцями робота принесла перші результати, і ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Перед нами стоять ще більш складні завдання. Я бажаю всім гравцям у новому році здоров'я, сил, гарного настрою й перемог!

Усі матчі цього року були важливими з точки зору розвитку гри. Ми провели дуже активну весну в поєдинках із суперниками різної сили й різних футбольних шкіл. Нам вдалося переглянути в дії всіх тих, на кого ми розраховували. Восени команда зосереджено й дисципліновано провела груповий турнір Ліги націй, ми посіли перше місце й підвищилися в класі до дивізіону А, це найвищий із рівнів. Дострокова перемога в турнірі дала нам можливість для експериментів наприкінці року, у результаті тренерський штаб отримав багато матеріалу для аналізу й підготовки команди до ігор у відбірному турнірі Євро-2020", - сказав Шевченко

"Я хочу побажати не тільки вболівальникам, але й усім нам миру, процвітання рідної країни! Будьте завжди разом — ну й, звичайно, вболівайте за збірну України! Ми граємо саме для вас!", - додав головний тренер збірної України.

Нагадаємо, в 2018 році збірна України провела 10 матчів, в яких здобула 5 перемог, 4 рази зіграла внічию і 1 раз програла. "Жовто-синім" вдалося успішно виступити в дебютній Лізі націй - підопічні Шевченка виграли свою групу і отримали можливість підвищитися в класі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що гравці збірної України привітали вболівальників з Новим роком.