RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Манчестер Юнайтед" в наполегливому матчі обіграв "Тоттенгем" в чемпіонаті Англії: відеоогляд

У матчі 15-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" обіграв "Тоттенгем Готспур" з рахунком 2:1.

Господарі відкрили рахунок на початку матчу. Решфорд увірвався у штрафний і з гострого кута відправив м'яч у ворота. У цьому епізоді помилки припустився голкіпер "Тоттенгема" Гассаніга, від рук якого м'яч влетів у сітку. Після голу манкуніанці продовжили атакувати і створили ще кілька небезпечних моментів. Найреальніший шанс був у Решфорда, який з 20 метрів пробив у поперечину. В кінці тайму гостям вдалося реалізувати свій єдиний момент. Аллі підібрав м'яч після сейву де Хеа і з близької відстані переграв голкіпера.

На початку другого тайму "Манчестер Юнайтед" знову зумів забити гол. Сіссоко збив у своєму штрафному Решфорда і потерпілий сам реалізував пенальті. Далі на полі точилася вперта боротьба, але рахунок не змінився.

Таким чином, головний тренер "Тоттенгема" Жозе Моурінью програв своєму колишньому клубу.

Завдяки перемозі "Манчестер Юнайтед" піднявся на шосте місце в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Тоттенгем" опустився на восьму позицію.

"Манчестер Юнайтед" - "Тоттенгем" - 2:1 (1:1)
Голи: Решфорд (7, 49, з пенальті) - Аллі (39)

"Манчестер Юнайтед": Де Хеа, Уан-Біссака, Магуайр, Янг, Лінделеф, Фред, Джеймс, Лингард (Шоу, 87), Мактоміні, Грінвуд (Перейра, 80), Решфорд.

"Тоттенгем": Гассаніга, Алдервейрелд, Вертонген, Санчес, Орье, Уінкс (Ндомбеле, 70), Сіссоко (Ло Чельсо, 85), Аллі, Лукас Моура (Еріксен, 64), Сон Хин Мін, Кейн.

Попередження: Уінкс (13).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ