RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зростає новий Мессі: 17-річний юнак викинув "Інтер" з Ліги чемпіонів

У матчі 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів "Інтер" програв "Барселоні" з рахунком 1:2 і вилетів з турніру.

Перед матчем команди перебували в різних ситуаціях. "Барселона" вже гарантувала собі вихід в плей-офф, а ось "Інтеру" для продовження боротьби в Лізі чемпіонів була потрібна тільки перемога. Здавалося, що все було на руку італійцям. Гості відіграли практично резервний складом, а найкращий футболіст світу Ліонель Мессі навіть не прилетів до Мілана.

На початку зустрічі перевагою володів "Інтер", але Лукаку не використав два хороших моменти. Розплата настала на 23-й хвилині. Грізманн переадресував м'яч в штрафний, Годін вибив м'яч з-під ноги Відаля, але він відлетів до Пересу, який з близької відстані розстріляв Хандановича. Через кілька хвилин Лангле ледь не забив другий гол, але з близької відстані не влучив у ворота. Після цього ініціатива знову перейшла до "Інтеру", але відігратися італійцям вдалося лише під завісу тайму. Мартінес зачепився за м'яч біля штрафного і скинув його під удар Лукаку, який точно пробив з 18 метрів.

У другому таймі "Інтер" продовжував атакувати, Лукаку знову не реалізував два відмінні моменти, Мартінес забив два голи, але обидва з офсайду. Розв'язка наступила в кінцівці. На 87-й хвилині 17-річний Фаті обігрався з Суаресом і ударом з-за меж штрафного переправив м'яч у ворота. Господарі вже нічим відповісти не встигли.

Таким чином, "Інтер" не зумів пробитися в плей-офф Ліги чемпіонів, так як дортмундська "Боруссія" в паралельному матчі обіграла "Славію" з рахунком 2:1.

"Інтер" Італія - "Барселона" Іспанія - 1:2 (1:1)

Голи: Лукаку (44) - Перес (23), Фаті (87)

"Інтер": Ханданович, Бірагі (Лазаро, 69), Годін, де Врей, Д`Амброзіо (Політано, 75), Весіно, Брозовіч, Валеро (Еспозіто, 77), Шкріньяр, Мартінес, Лукаку.

"Барселона": Нето, Ваге, Тодібо, Лангле, Фірпо, Аленья, Ракітіч (де Йонг, 63), Карлес Перес, Відаль, Умтіті, Грізманн (Суарес, 62).

Попередження: Лангле (35), Валеро (45), Фірпо (49).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм