RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Криза атаки: "Реал" втратив перемогу в "класико"

У матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" зіграв внічию з "Атлетіком" з Більбао. Зустрічі "Реала" з "Атлетіком" також, як і матчі з "Барселоною", називаються "класико", так як ці клуби є єдиними за історію, які ніколи не вилітали з Прімери.

Королівський клуб захопив ініціативу зі стартовим свистком і міг повести в рахунку вже на 11-й хвилині, але Вінісіус не реалізував вихід сам на сам з голкіпером. Через кілька хвилин Кроос увірвався в штрафний, але з близької відстані влучив у поперечину. Практично відразу ж свій єдиний момент за матч створив "Атлетік", але Куртуа відбив удар Вільямса з близької відстані. На 32-й хвилині Бензема скористався помилкою захисника, увірвався в штрафний, обіграв воротаря, але з гострого кута не влучив у порожні ворота.

У другому таймі "Реал" продовжив тиснути і Начо після подачі з кутового головою пробив у поперечину. У кінцівці перемогу королівському клубу міг принести Йович, але його удар головою прийшовся в штангу.

"Реал" залишився на другому місці в турнірній таблиці Примери і відстає від лідируючої "Барселони" на два очки. "Атлетик" як і раніше займає сьому позицію.

У 19-му турі "Реал" на виїзді зіграє з "Хетафе". Матч відбудеться 4 січня.

"Реал" Мадрид - "Атлетик" Більбао - 0:0

"Реал": Куртуа, Рамос, Мілітао (Начо, 57), Карвахаль, Менді, Кроос, Модріч, Родріго (Бейл, 62), Вальверде, Вінісіус Жуніор (Йович, 72), Бензема.

"Атлетік": Симон, Берчіче, Мартінес, Єрай Альварес, Лекуе, Рауль Гарсія, Весго, Дані Гарсія, Нуньєс, Кодро (Вільялібре, 73), Вільямс (Беньят, 86).

Попередження: Рамос (87).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ