RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Я тут найкращий: американський чемпіон світу знову вколов Ломаченка

Американський боксер Теофімо Лопес, який в грудні став чемпіоном світу в легкій вазі за версією IBF, виголосив чергову шпильку на адресу українця Василя Ломаченка.

Слова Лопеса призводить YouTube-канал Curran Bhatia.

"Звичайно, я поб'ю Ломаченко. Я не вимагав бій з ним, а просто хочу надерти йому дупу. Мені не подобається Василь, я не поважаю його. Він негарно поводиться за межами боксу. Так, він є чемпіоном світу. Але він далекий від людей. Я не люблю таких, як він.

Я не заперечую заслуг Ломаченко. Але я найкращий в легкій вазі. Тому він повинен перемогти мене, щоб стати найкращим. Я лише хочу подарувати фанатам великий бій", - заявив Лопес.

Очікується, що бій Ломаченко - Лопес відбудеться в квітні 2020 року в Нью-Йорку. В даний момент 31-річний Ломаченко є чемпіоном світу за версіями WBO, WBA і WBC. За свою кар'єру українець провів 15 боїв, в яких здобув 14 перемог при одній поразці. На рахунку 22-річного Лопеса 15 перемог в 15 поєдинках.

Нагадаємо, раніше Ломаченко розповів, кого він вважає найбажанішим суперником для себе. З подробицями можна ознайомитися тут.