RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Команда Зінченка в неймовірному матчі чемпіонату Англії програла "вовкам"

"Вулвергемптон" обіграв "Манчестер Сіті" в матчі 19-го туру чемпіонату Англії. Український хавбек "городян" Олександр Зінченко на поле так і не вийшов.

Вже на 11-й хвилині гості залишилися в меншості. За фол останньої надії на Діогу Жоті з поля був вилучений голкіпер "Манчестер Сіті" Едерсон. Незважаючи на це, "городянам" вдалося завершити перший тайм у свою користь. Леандер Дендонкер сфолив у власному штрафному майданчику на Ріяді Марезі, за що був призначений 11-метровий удар. Рахім Стерлінг з першої спроби не зміг переграти Руї Патрісіу. Однак суддя попросив перебити пенальті через те, що голкіпер господарів до удару покинув лінію воріт. Стерлінг знову не зміг переграти Патрісіу, але все ж добив м'яч у ворота після сейва воротаря господарів.

На початку другого тайму "городяни" подвоїли свою перевагу в рахунку. Кевін Де Брюйне вивів Стерлінга один на один з Патрісіу. І вінгер "Сіті" своїм шансом скористався сповна, перекинувши м'яч через воротаря "Вулвергемптона". Однак господарі досить швидко відіграли один м'яч. Адама Траоре вдався класний удар з-за меж штрафного, відбити який у Клаудіо Браво не було ніяких шансів. В останні ж 10 хвилин зустрічі "Вулвергемптон" зміг забити двічі і виграти матч. Забитими м'ячами у складі господарів відзначилися Рауль Хіменес і Метт Доерті.

ЧЕМПІОНАТ АНГЛІЇ

19-й тур

ВУЛВЕРГЕМПТОН - МАНЧЕСТЕР СІТІ - 3:2

Голи: Стерлінг, 25; Стерлінг, 50; Траоре, 55; Хіменес, 82; Доерті, 90.

Нереалізований пенальті: Стерлінг, 25.

Вулвергемптон: Патрісіу, Коді, Хонні (Вінагре, 73), Доерті, Сес, Дендонкер, Моутінью, Невеш, Жота (Нету, 79), Хіменес (Беннетт, 90+4), Траоре.

Манчестер Сіті: Едерсон, Уолкер, Менді, Отаменді, Фернандіньо, Сілва, Ернандес, Де Брюйне (Гюндоган, 67), Агуеро (Браво, 14), Стерлінг, Марез (Гарсія, 46).

Вилучення: Едерсон, 11 (фол останньої надії).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що найкращий клуб світу здобув яскраву перемогу у ключовому матчі чемпіонату Англії.