RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

"Інтер" здобув яскраву перемогу і вийшов на перше місце в чемпіонаті Італії: відеоогляд

У матчі 18-го туру чемпіонату Італії міланський "Інтер" на виїзді обіграв неаполітанський "Наполі" з рахунком 3:1.

Гості вдало розпочали матч і вже на 14-й хвилині відкрили рахунок. Лукаку скористався помилкою Ді Лоренцо, увійшов в штрафний і пробив в ближній кут. М'яч влетів у ворота рикошетом від штанги. Незабаром після цього міланці створили ще кілька небезпечних моментів, але "Наполі" виручив Мерет. Втім, на 33-й хвилині саме голкіпер "Наполі" підвів команду. М'яч після удару Лукаку від його рук влетів у ворота. У кінцівці тайму неаполитанцям вдалося скоротити розрив у рахунку. Після прострілу Кальєхона відзначився Мілік.

На початку другого тайму господарі спробували відігратися, але їх знову підвела помилка в обороні. Манолас не зміг вибити м'яч після прострілу з флангу і Мартінес легко розібрався з голкіпером. У кінцівці міг відзначитися Інсіньє, але його удар зі штрафного прийшовся в поперечину.

Завдяки перемозі "Інтер" вийшов на перше місце в турнірній таблиці Серії А, випереджаючи "Ювентус" за різницею м'ячів. "Наполі" залишився на 8-й позиції.

"Наполі" - "Інтер" - 1:3 (1:2)

Голи: Мілік (39) - Лукаку (14, 33), Мартінес (62)

"Наполі": Мерет, Хюсай (Лосано, 81), Ді Лоренцо, Маріу Руй, Манолас, Фабіан Руїс (Льоренте, 84), Зелінськи, Кальєхон, Аллан, Інсіньє, Мілік.

"Інтер": Ханданович, Бастоні, Шкріньяр, де Врей, Бірагі, Гальярдіні (Барелла, 56), Весіно (Сенсі, 73), Кандрева, Брозовіч, Мартінес, Лукаку.

Попередження: Кандрева (29), Барелла (61), Еспозіто (71), Сенсі (82), Шкріньяр (83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ