RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Реал" впевнено вийшов у фінал Суперкубка Іспанії: відеоогляд

У півфінальному матчі Суперкубка Іспанії "Реал" розгромив "Валенсію" і завоював путівку в фінал.

Королівський клуб захопив ініціативу з перших хвилин і досить швидко відкрив рахунок, хоча перший гол виявився курйозним. "Реал" заробив кутовий і воротар "Валенсії" далеко вибіг з воріт, щось пояснюючи партнеру по команді. Це помітив Кроос і прямим ударом з кутового відправив м'яч у ворота. Мадридці продовжили володіти ініціативою і в кінці тайму збільшили розрив у рахунку. Модріч з близької відстані пробив у захисника, але м'яч відскочив до Іско, який відправив його у ворота. Через кілька хвилин Іско міг оформити дубль, але головою пробив в штангу. Добити м'яч в ворота міг Йовіч, але він з близької відстані пробив у воротаря.

В середині другого тайму Модріч довів рахунок до великого, класно пробивши зовнішньою стороною стопи з меж штрафного майданчика. "Валенсії" вдалося лише забити гол престижу. У компенсований час з пенальті відзначився Парехо.

У фіналі "Реал" зіграє з переможцем матчу "Барселона" - "Атлетіко", який відбудеться 9 січня.

"Валенсія" - "Реал" Мадрид - 1:3 (0:2)

Голи: Парехо (90+2, з пенальті) - Кроос (15), Іско (38), Модріч (65)

"Валенсія": Доменек, Гарай, Гайя, Габріел Пауліста, Васс, Коклен, Кондогбіа (Максі Гомес, 58), Пареха, Солер, Ферран Торрес, Гамейро (Черишев, 70).

"Реал": Куртуа, Рамос, Карвахаль, Менді (Марсело, 71), Варан, Модріч (Хамес, 77), Іско, Каземіро, Кроос, Вальверде, Йович (Маріано Діас, 83).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ