RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

"Челсі" в божевільному матчі втратив перемогу над "Арсеналом"

У матчі 24-го туру чемпіонату Англії "Челсі" на своєму полі зіграв внічию з "Арсеналом" з рахунком 2:2.

"Челсі" активно розпочав зустріч і міг відкрити рахунок вже в дебюті, але свої моменти не використали Крістенсен, Абрахам і Хадсон-Одої. Перший забитий м'яч прийшов після помилки захисника "канонірів" Мустафі. Німець невдало скинув м'яч Лено, Абрахам вийшов сам на сам, обіграв воротаря, але був збитий Луїзом. Арбітр призначив пенальті і показав червону картку Луїзу. "Вирок" арбітра чітко виконав Жоржиньо.

На початку другого тайму "Челсі" також продовжував володіти ініціативою, але несподівано пропустив гол в результаті контратаки. "Аристократи" невдало подали кутовий, м'яч відскочив до Мартінеллі, який пробіг близько 60 метрів, вийшов сам на сам і впевнено переграв голкіпера.

Кінцівка матчу видалася вогненною. Спочатку Аспілікуета замкнув простріл з флангу і вивів "Челсі" вперед. Але через кілька хвилин Бельєрін ударом з кута штрафного зрівняв рахунок. "Челсі" міг перемогти, але Батшуайі з близької відстані пробив повз ворота.

У підсумку, "Челсі" втратив перемогу над "Арсеналом", хоча перевершив суперника за кількістю ударів по воротах - 19-2.

"Челсі" залишився на четвертому місці в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. "Арсенал", як і раніше, займає 10-у позицію.

"Челсі" - "Арсенал" - 2:2 (1:0)

Голи: Жоржиньо (28, з пенальті), Аспілікуета (84) - Мартінеллі (63), Бельєрін (87)

"Челсі": Аррісабалага, Рюдігер, Крістенсен, Емерсон, Аспілікуета, Жоржиньо, Канте (Маунт, 69), Вілліан, Ковачич (Барклі, 66), Хадсон-Одої, Абрахам.

"Арсенал": Лено, Бельєрін, Мустафі, Давид Луїз, Озіл (Гендузі, 55), Джака, Мартінеллі, Торрейра, Пепе, Ляказетт, Сака.

Попередження: Емерсон (21), Крістенсен (59).

Вилучення: Давид Луїз (26).