RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

"Ліверпуль" продовжив феноменальну переможну серію в чемпіонаті Англії

У матчі 24-го туру чемпіонату Англії "Ліверпуль" на виїзді обіграв "Вулвергемптон" з рахунком 2:1.

Гості швидко відкрили рахунок, на 8-й хвилині після подачі з кутового відзначився Гендерсон. Через кілька хвилин "вовки" ледь не відігралися, але Доерті з близької відстані пробив повз ворота. На початку другого тайму Салах міг збільшити розрив у рахунку, але його удар в дальній кут парирував Патрісіу. Через кілька хвилин "Вулвергемптон" зрівняв рахунок. Траоре навісив з флангу і Гіменес точно пробив головою. Господарі пішли вперед великими силами і могли виходити вперед, але Аліссон протягом декількох хвилин відбив небезпечні удари Траоре і Гіменеса.

Розв'язка наступила в кінцівці зустрічі. Фірміно отримав пас від Гендерсона і з меж штрафного точно пробив у верхній кут. Господарі могли врятувати матч, але Жота з п'яти метрів пробив повз ворота.

"Ліверпуль" здобув 14-ту перемогу поспіль і продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Відрив мерсисайдців від найближчого переслідувача становить 16 очок.

"Вулвергемптон" - "Ліверпуль" - 1:2 (0:1)

Голи: Гіменес (51) - Гендерсон (8), Фірміно (84)

"Вулвергемптон": Руй Патрісіу, Доерті, Кастро, Коуді, Саісс, Рубен Невеш, Дендонкер, Нету (Діогу Жота, 77), Моутінью (Гіббс-Уайт, 87), Траоре, Гіменес.

"Ліверпуль": Аліссон, Робертсон, Гомес, ван Дейк, Александер-Арнолд, Вейналдум, Окслейд-Чемберлен (Фабіньо, 70), Гендерсон, Мане (Мінаміно, 33), Фірміно, Салах (Орігі, 85).

Попередження: Робертсон (55).

Раніше повідомлялося, що "Ліверпуль" встановив рекорд в матчі з "Манчестер Юнайтед".