RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

"Ювентус" сенсаційно програв "Наполі" в чемпіонаті Італії: відеоогляд

У матчі 21-го туру чемпіонату Італії "Наполі" обіграв "Ювентус" з рахунком 2:1.

У першому таймі моментів було створено небагато. Непогані удари нанесли Милик і Руй, але їм забракло влучності. Рахунок був відкритий на 63-й хвилині. Лоренцо Інсіньє зважився на дальній удар, голкіпер "Ювентуса" відбив м'яч перед собою і Зелінський виявився першим на добиванні. У кінцівці зустрічі команди обмінялися голами. Спочатку Лоренцо Інсіньє красиво забив з літа, а потім відзначився Роналду, скориставшись помилкою голкіпера.

Завдяки перемозі "Адзуррі" (з італійської - "блакитні". - Прим. "Апострофа") перервали серію з трьох поразок поспіль і піднялися на 10-е місце в турнірній таблиці Серії А. "Ювентус" залишився на першому місці і випереджає найближчого переслідувача на три очки.

"Наполі" - "Ювентус" - 2:1 (0:0)

Голи: Зелінські (63), Інсіньє (86) - Роналду (90)

"Наполі": Мерет, Манолас, Ді Лоренцо, Маріу Руй, Хюсай, Фабіан Руїс, Демме (Лоботка, 69), Інсіньє, Зелінські (Елмаз, 81), Кальєхон, Милик (Льоренте, 90).

"Ювентус": Шченсни, де Лігт, Алекс Сандро, Бонуччі, Куадрадо, Пьянич (Рабьо, 50), Бентанкур, Матюїді (Дуглас Коста, 72), Ігуаїн, Роналду, Дибала (Бернардескі, 72).

Попередження: Демме (30), Бентанкур (61), Рабьо (70), Хюсай (76), Бернардескі (81), де Лігт (85), Роналду (90).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

Раніше повідомлялося, що "Ювентус" обіграв "Рому" в Кубку Італії.