RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" програв команді Моурінью через дурість Зінченко

У матчі 25-го туру чемпіонату Англії "Манчестер Сіті" програв "Тоттенгему", який очолює Жозе Моурінью, з рахунком 0:2.

"Манчестер Сіті" захопив ініціативу з перших хвилин і незабаром міг відкрити рахунок, але Агуеро з близької відстані пробив у захисника. На 29-й хвилині Агуеро увірвався в штрафний, але пробив у штангу. На 40-й хвилині у ворота "Тоттенгема" був призначений пенальті, але Гюндоган з "точки" не зміг переграти Льоріса. На добиванні намагався зіграти Стерлінг, який впав в результаті контакту з Льорісом. Гравці "Манчестер Сіті" стали вимагати ще один пенальті, в результаті чого у них виникла невелика бійка з футболістами "Тоттенгема". Арбітр швидко розтягнув гравців, а потім показав жовті картки Алдервейрелду і українцю Зінченко.

На початку другого тайму гості були зобов'язані відкривати рахунок, але Агуеро і Марез протягом декількох секунд не змогли забити у порожні ворота. На 61-й хвилині Зінченко фолом зірвав контратаку "шпор" і отримав другу жовту картку, яка моментально перетворилася на червону.

"Тоттенгем" миттєво реалізував чисельну більшість. Бергвейн отримав пас на лінії штрафного і точно пробив з льоту. Через кілька хвилин Сон Хин Мін отримав передачу в 18 метрах від воріт, увірвався в штрафний і точно пробив в ближній кут. Деморалізовані гравці "Манчестер Сіті" у меншості вже нічого не змогли протиставити супернику.

"Манчестер Сіті" залишився на другому місці в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, але відставання команди від лідируючого "Ліверпуля" збільшилася до 22 очок. "Тоттенгем" піднявся на п'яте місце.

"Тоттенгем" - "Манчестер Сіті" - 2:0 (0:0)

Голи: Бергвейн (63), Сон Хин Мін (71)

"Тоттенгем": Льоріс, Ор'є, Алдервейрелд, Санчес, Танганга, Лукас Моура (Дайєр, 84), Аллі (Ндомбеле, 70), Сон Хин Мін, Ло Чельсо, Бергвейн (Ламела, 70), Уінкс.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Отаменді, Зінченко, Уокер, Фернандіньо, Родрі Ернандес, Гюндоган, Марез (Габріел Жезус, 72), де Брюйне, Стерлінг (Бернарду Сілва, 84), Агуеро (Жоау Канселу, 64).

Попередження: Стерлінг (12), Уокер (33), Алдервейрелд (42), Зінченко (42), Ло Чельсо (66).

Вилучення: Зінченко (60).