RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Колишній футболіст збірної України влаштував скандал з поліцією в Києві через копійковий штраф: відео

Колишній півзахисник збірної України з футболу Сергій Валяєв образив поліцейських за те, що його оштрафували на 225 грн за перевищення швидкості на Окружній дорозі в Києві.

Незадоволений екс-футболіст опублікував відео на своїй сторінці в Facebook.

"З яких це пір патрульна поліція займається зупинкою ... Ось мене зупинили ці шановні панове за те, що я порушив, на 10 кілометрів перевищив швидкість. Ну нехай на 12 ... На які 32? 50+20=70. Ці правоохоронці, серйозні мужики зупинили мене і зараз будуть вони ... Тобто я спізнююся додому, їду з другого міста ... І зараз я повинен стояти з ними за 12 кілометрів розбиратися. Я буду розбиратися. Обов'язково буду. Мені не складно, мені не важко. У цьому місті я живу 15 років, будемо розбиратися ", - сказав Валєєв на відео.

"Я сказав цим доблесним безстрашним борцям за справедливість, борцям з бабусями на базарах і алкашами, щоб краще ви не займалися х****й, а ловили тих, хто п***дит вагонами, а ви ламаєте комедію. Показую ілюзію правопорядку і закону, як він мені сказав. Закону, б***ь, якого в цій країні закону. Ймовірно, начальнику потрібно добудувати будинок або міністру. Твари. Ненавиджу всю цю систему корупційну. Їхав я 82 км/год по окружній, а норма 50+20=70 км/год. Карл, 12 км/год. Платити не хочу принципово", - написав Валяєв в описі відео.

Через деякий час Валяєв видалив пост, але скрін поста опублікував на своїй сторінці журналіст Костянтин Андріюк.

41-річний Валяєв є уродженцем Донеччини. Під час перебування футболістом він виступав за макиївскій "Шахтар", "Дніпро", "Кривбас", "Металіст", "Говерлу-Закарпаття", київський "Арсенал" і "Геліос". За збірну України зіграв три матчі. У складі "Металісту" сім разів ставав бронзовим призером чемпіонату України.

Раніше повідомлялося, що на Окружній в Києві сталася ДТП з вини водія маршрутки.