RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Російський футболіст, який є фанатом Путіна, потрапив в расистський скандал через смертельний коронавирус

Російський півзахисник Дмитро Тарасов, який раніше був одружений на співачці Ользі Бузової, влип в расистський скандал через смертельний коронавирус.

Футболіст опублікував в сторіз свого Instagram фотографію з перукарем азіатської зовнішності, підписавши її "коронавірус".

Організація "Футбол проти расизму в Європі" (FARE) розкритикувала гравця, зажадавши від Російського футбольного союзу покарати його.

"Фото, викладене Тарасовим, на нашу думку, є расистським образою. У ситуації боротьби з епідемією, подібні порівняння є ксенофобськими. На жаль, ми все більше бачимо подібні вирази в соцмережах і ЗМІ щодо гравців з Азії. РФС може приймати до гравця відповідні санкції відповідно до дисциплінарних правил, потрібно звернутися до них за деталями", - наводиться заява FARE на сайті РІА Новини.

Нагадаємо, що число померлих від коронавируса перевищило 1100 осіб. Число хворих перевищує 44 тисячі осіб.

Варто відзначити, що 32-річний Тарасов є затятим фанатом президента Росії Володимира Путіна. У 2016 році після матчу Ліги Європи він показав футболку із зображенням Путіна і написом "Самий ввічливий президент".

Раніше повідомлялося, що в Китаї скасували етап Формули-1 через коронавирус.