RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Поговорю з ним: український депутат-борець висловився про Ломаченка, який потрапив в скандал з російськими військовими

Український борець Жан Беленюк, який є депутатом від фракції "Слуга народу", прокоментував скандал з боксером Василем Ломаченком, який опублікував тренування російського спецназу.

Про це Беленюк заявив в програмі Вацко Live.

"Мені потрібно буде з ним поговорити, щоб зрозуміти, що він хотів цим показати. Я не хочу коментувати, тому що я з ним не спілкувався. Дуже складно було зрозуміти по другому відео, що він хотів. Зрозуміло, що там, начебто, благі цілі, але те, яким чином це було показано - я не зрозумів. Я вважаю, що Вася Ломаченко - унікальна людина, боксер і улюбленець всіх українців. До останнього часу був точно. Це та людина, як і Олександр Усик, хто в дні своїх виступів об'єднує всю Україну від заходу до сходу. Вважаю, що не потрібно їм втручатися в подібні речі", - сказав Беленюк.

Нагадаємо, що в кінці ролика з'являється напис: "Дякуємо за допомогу в зйомках вічливих людей". Саме так називали представників російських збройних сил, які брали участь в захопленні Криму. Через кілька днів після цього Ломаченко знову розлютив користувачів мережі, в віршах назвавши росіян братами.

Раніше повідомлялося, що Ломаченко у відповідь на критику опублікував відеопідбірку своїх перемог, після яких він позував з українським прапором.