RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Де дивитися онлайн Вайлдер - Ф'юрі: розклад трансляцій

У ніч з суботи, 22 лютого, на неділю, 23 лютого, відбудеться чемпіонський бій у суперважкій вазі між американським боксером Деонтеєм Вайлдером і британцем Тайсоном Ф'юрі. Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі в розважальному комплексі MGM Grand. Дивіться пряму трансляцію бою Вайлдер - Ф'юрі на "Апострофі".

За київським часом бій розпочнеться орієнтовно о 6:00 23 лютого. Пряма трансляція поєдинку буде доступна на телеканалі XSport. Також у прямому ефірі бій покаже російський "Матч ТВ" і казахстанський Khabar TV.

На кону в поєдинку буде стояти титул чемпіона світу за версією WBC, який належить Вайлдеру, і пояс The Ring, який є вакантним.

Це буде другий бій між боксерами. У першому поєдинку між ними, який відбувся 1 грудня 2018 року, була зафіксована нічия. По ходу бою британець двічі опинявся в нокдауні.

За свою кар'єру 34-річний Вайлдер провів 43 поєдинки на професійному ринзі і здобув 42 перемоги (41 - нокаутом) при одній нічиїй. 31-річний Ф'юрі вийде в ринг у 31-й раз. На його рахунку 29 перемог (20 - нокаутом) і одна нічия.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Циганський король" розповів про незвичайний спосіб підготовки до чемпіонського бою.