RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Ліга чемпіонів: клуб Моурінью не впорався з німецькими "биками"

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійський "Тоттенхем" вдома поступився німецькому "РБ Лейпциг" з рахунком 0:1.

Гості захопили ініціативу зі стартовим свистком. Вже на другій хвилині забивати міг Анхеліньо, але м'яч після його удару влучив у штангу. Незабаром відзначитися міг Бергвейн, але його небезпечний удар відбив Гулачі. На 17-й хвилині міг забивати Шик, але головою пробив поруч зі штангою. Був момент у Вернера, але форвард з близької відстані не зміг переграти Льоріса.

На початку другого тайму Лаймер заробив пенальті, який реалізував Тімо Вернер. Через кілька хвилин Шик міг збільшити розрив у рахунку, але його удар з близької відстані відбив Льоріс. У кінцівці господарі пішли в атаку, але відігратися їм так і не вдалося.

ТОТТЕНГЕМ ГОТСПУР - РБ ЛЕЙПЦИГ: ВІДЕО ГОЛУ

Матч-відповідь відбудеться в Лейпцигу 10 березня.

"Тоттенхем" Англія - "РБ Лейпциг" Німеччина - 0:1 (0:0)

Гол: Вернер (58, з пенальті)

"Тоттенхем": Льоріс, Санчес, Девіс, Орье, Алдервейрелд, Ло Чельсо, Жедсон Фернандеш (Ндомбеле, 64), Лукас Моура, Уінкс, Бергвейн, Аллі (Ламела, 64).

"РБ Лейпциг": Гулачі, Клостерманн, Мукіеле, Анхеліньо, Ампаду, Нкунку (Айдара, 74), Лаймер, Забітцер, Хальстенберг, Вернер, Шик (Поульсен, 77).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм