RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Шахтар" знищив шанси "Дніпра-1" в чемпіонаті України: відеоогляд

У матчі 21-го туру чемпіонату України "Шахтар" розгромив "Дніпро-1" з рахунком 4:1.

"Шахтар" почав матч з атак і відкрив рахунок вже на 4-й хвилині. Після подачі з кутового Кривцов виграв верхову боротьбу і точно пробив головою. Через кілька хвилин "гірники" збільшили розрив у рахунку. Мораес пробив у протихід воротареві, м'яч влучив у ногу Адамюка і влетів у ворота. На 19-й хвилині рахунок до крупного довів Тайсон, який завдав майстерний обвідний удар у дальній кут воріт. Четвертий гол забив Коноплянка, який добив м'яч після удару Тете. У кінцівці тайму команди обмінялися моментами. Спочатку повз ворота пробив Ісмаїлі, а потім Хобленко обіграв П'ятова, але м'яч після його удару з порожніх воріт вибив Кривцов.

У другому таймі "гірники" створили ще чимало моментів, але здорово грав Юрчук. "Дніпру-1" вдалося забити гол престижу, з пенальті відзначився Супряга.

ШАХТАР - ДНІПРО-1: ВІДЕО ГОЛІВ

Таким чином, дніпровський клуб позбувся всіх шансів потрапити до першої шістки, яка поведе боротьбу за медалі і місця в єврокубках. "Шахтар" продовжує впевнено лідирувати з 13-очковим відривом від найближчого переслідувача.

"Шахтар" - "Дніпро-1" - 4:1 (4:0)

Голи: Кривцов (4), Адамюк (9, автогол), Тайсон (19), Коноплянка (23) - Супряга (82, з пенальті)

"Шахтар": Пятов, Кривцов (Бондар, 60), Ісмаїлі, Додо, Матвієнко, Степаненко, Майкон, Коноплянка (Бондаренко, 70), Тете, Тайсон, Мораес (Фернандо Педро, 74).

"Дніпро-1": Юрчук, Шаповал, Лопиренок, Адамюк, Логінов, Вакулко, Кравченко (Батагов, 63), Назаренко, Ді Франко, Чичиков (Тейлор, 46), Хобленко (Супряга, 46).

Попередження: Логінов (22), Ді Франко (33), Назаренко (55), Шаповал (67), Бондар (81).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм