RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

"Шахтар" впевнено обіграв німецьких "вовків" в Лізі Європи

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Шахтар" на виїзді обіграв німецький "Вольфсбург" з рахунком 2:1.

Німці почали матч активніше, але ближче до 15-й хвилині український клуб перехопив ініціативу і незабаром відкрив рахунок. Ісмаїлі прострілив з флангу, Брукс невдало вибив м'яч і Мораес вразив ворота з близької відстані. Через кілька хвилин розрив в рахунку міг збільшити Коваленко, але його удар з пенальті взяв Кастельс. В кінці першого тайму 11-метровий був призначений у ворота "Шахтаря", але Вегорст пробив набагато вище.

На початку другого тайму господарі відновили рівновагу, відзначився Брукс після подачі з кутового. Німці намагалися розвинути успіх, але "гірники" впевнено оборонялися. Вирішальний епізод стався на 73-й хвилині. Патрік зі штрафного пробив у поперечину і Маркос Антоніо головою добив м'яч практично в порожні ворота.

ВОЛЬФСБУРГ - ШАХТАР: ВІДЕО ГОЛІВ

Матч-відповідь запланований на 19 березня.

"Вольфсбург" Німеччина - "Шахтар" Україна - 1:2 (0:1)

Голи: Брукс (48) - Мораес (16), Маркос Антоніо (73)

"Вольфсбург": Кастельс, Брукс, Пауло Отавіо, Кнохе, Шлагер (Жоао Віктор, 73), Герардт, Арнольд, Штеффен, Брекало, Вегорст, Мехмеді (Гінчек, 80).

"Шахтар": П'ятов, Ісмаїлі (Хочолава, 68), Кривцов, Додо, Матвієнко, Тете, Алан Патрік, Коваленко (Майкон, 66), Маркос Антоніо, Тайсон, Мораес.

Попередження: Вегорст (18), Штеффен (56), Брукс (71).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ

1-й тайм

2-й тайм