RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Будьте відповідальними: гравці "Динамо" звернулися до вболівальників з-за коронавируса, відео

Футболісти київського "Динамо" виступили зі зверненням до уболівальників у зв'язку з пандемією китайського коронавируса COVID-19.

Слова футболістів опублікувала прес-служба "Динамо" на офіційному YouTube-каналі клубу.

Звернення до фанатів записали півзахисники Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко та Віталій Буяльський, а також нападник Фран Соль.

"Людське життя - це головна цінність. Ми, футболісти "Динамо", закликаємо вас бути відповідальними - максимально обмежте соціальні контакти, зберігайте спокій. Те, як швидко ми подолаємо цей непростий час, залежить від кожного з нас. І тоді футбол скоро повернеться до нас усіх", - сказав Сидорчук.

"Всім привіт! Хочу звернутися до всіх уболівальників "Динамо", всьєї динамівської спільноти. Ми, футболісти, відчуваємо відповідальність і закликаємо вас берегти своє здоров'я, піклуватися про себе, мити руки і дотримуватися всіх рекомендацій, які дає президент України. Ми зараз в Києві, ми повинні залишатися вдома і бути відповідальними за свої вчинки. Найкраще, що ми можемо зробити - це дотримуватися правил. Разом ми подолаємо цю кризу, тому що українці, кияни - сильні люди. Ми сподіваємося на найкраще, молимося про тих, хто захворів. Дякую за підтримку, бережіть себе!" - заявив Соль.

"Дорогі вболівальники "Динамо" Київ! Будьте максимально відповідальними до свого здоров'я, весь час зберігайте спокій. Цей непростий час ми переживемо разом. Потрібно вірити в найкраще і тоді все буде добре. Всім здоров'я", - підкреслив Шапаренко.

"Друзі, залишайтеся вдома в безпеці! Проводьте час з сім'єю, це дуже важливо, це мінімум того, що ми можемо зробити зараз. Ми всі зараз на карантині, давайте використовувати цей час з користю. Думайте про літніх людей, цей вірус дуже небезпечний для них. Навіть якщо вірус не загрожує вам, ви можете передати його іншим. Давайте поважати правила, залишатися вдома, мити руки, це дуже важливо. Сподіваюся, все це пройде, і футбол скоро повернеться. Поважайте і допомагайте один одному в цей важкий час!" - сказав Дуелунд.

"У зв'язку зі складною ситуацією, яка склалася в нашій країні і світі, закликаю всіх уболівальників "Динамо" і громадян України, дотримуйтеся правил карантину. Обмежте спілкування з іншими людьми, зберігайте спокій. Від кожного з нас залежить те, як скоро ми пройдемо цей складний період. І тоді футбол повернеться до кожного з нас", - заявив Буяльський.

Раніше повідомлялося, що керівництво "Динамо" скасувало всі тренування через коронавирус.